Bitcoin

Door de groei in online transacties word bitcoin steeds populairder. Bitcoin is namelijk een online betaalmiddel waarmee je online transacties kunt uitvoeren. De waarde van bitcoin verandert elke seconde en eind 2017 haalde bitcoin een piek van 20.000 dollar. Tijdens deze opmars werd bitcoin razend populair en steeds meer mensen kochten de munt. In de tijd van eind 2017 tot en met begin 2019 is de waarde van de munt gedaald naar 3000 dollar. In de loop van de tijd is de waarde van de munt weer gestegen naar ruim 5000 dollar. Op 7 mei 2019 tikte bitcoin bijna de 6000 dollar aan. Is dit een nieuwe kans voor bitcoin?

Steeds vaker zien we een stijgende lijn in de waarde van bitcoin. Zorg dat je niet te laat bent met investeren in bitcoin want de waarde van de munt kan zo weer de top raken. Als je wilt investeren in bitcoin zijn en voldoende exchange sites waarop je aandelen van bitcoin kunt kopen, neem bijvoorbeeld plus500 hierop kan je eenvoudig een account aanmaken en geld overmaken naar je account.

Coinbase

Coinbase is een online crypto exchanges website. Hierop kan je snel en makkelijk crypto kopen en ruilen met andere gebruikers.

Bezoek Website

Bittrex

Bittrex is een online exchanges website die ervoor dat je gemakkelijk en snel je cryptocurrency kan kopen en verkopen.

Bezoek Website

LiteBit

LiteBit is een online crypto exchanges website. Hierop kan je makkelijk verschillende soorten cryptocurrency kopen en verkopen.

Bezoek Website

Poloniex

Poloniex: Met meer dan 60 verschillende cryptomunten is Poloniex een goede en diverse exchange website. Je cryptomunten kan je snel kopen en verkopen.

Bezoek Website

BitFineX

BitFineX is een crypto exchange website waarbij je een demo kan starten. Hierdoor leer je om te beginnen met het kopen en traden van je cryptomunten.

Bezoek Website

Any Coin Direct

Any Coin Direct: Maakt het ruilen van cryptomunten erg gemakkelijk. Door het nieuwe trading systeem kan je zelfs twee munten met elkaar ruilen. Met een 8.3/10 staat Any Coin Direct erg hoog aangeschreven.

Bezoek Website

Kraken

Kraken heeft al meer dan 4 miljoen klanten over de hele wereld. Kraken staat bekend als een goede exchange website door hun lage commissies.

Bezoek Website

Binance

Binance is een online trading/exchange website waarbij je cryptomunten kunt kopen en ruilen voor andere cryptomunten. Binance staat bekend om een goede en snelle terugstort garantie waarbij je snel je geld van je account teruggestort krijgt.

Bezoek Website

KuCoin

KuCoin is een exchange website die zelfs doet aan aanbiedingen en wedstrijden om cryptomunten te verdienen. Het is erg gebruiksvriendelijk en word veel gebruikt door beginnende traders.

Bezoek Website
Website door BlueBird Media