CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.
BINCK

Bij Binck Bank kan je zelf bepalen wat bij jou past. Je kan kiezen uit zelf beleggen hiermee kan je zelf bepalen waar je op gaat investeren en beleggen, bij laten beleggen laat je jouw inleg beleggen door een van de experts van Binck Bank. Binck Bank helpt je altijd op weg ook als je geld laat beleggen door een van de experts. Ze hebben een goede klantenservice en een overzichtelijke website.

Bezoek website
Plus500

Met meer dan 304 duizend actieve handelaren behoort plus500 tot de top online brokers websites. Plus500 staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke website en een goede klantensupport. Bij plus500 kan je gebruik maken van een demo account dit is erg fijn zodat je de website eerst goed onder de knie kan krijgen voordat je begint met je echte spaarcenten.

Bezoek website
eToro

Etoro bestaat uit ruim 8 miljoen leden. Etoro beschikt over een ruim assortiment van 10 verschillende cryptomunten bestaande uit onder andere Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Etoro heeft een 3.3/5 sterren gekregen voor hun goede klantenservice en een stabiele website.

Bezoek website
Website door BlueBird Media